Знайомтесь з нашою командою - Сергій Бачеріков

2022-08-30
Історії
...

Друзі, ми з величезним задоволенням продовжуємо знайомити вас з нашою командою.

Сергій Бачеріков💪.

- Моє життя кардинально змінилося після 24 лютого. Я багато чого переосмислив. Життя набуло іншого значення, точніше по-іншому почав дивитись на світ. Стало більше ненависті. Ненависті до ворога… Але разом з тим починаєш більше цінувати життя. Щоб перемогти ворога, кожен українець повинен долучатися до бротьби на своєму фронті. Я вірю у перемогу України. У нас просто немає іншого вибору.. Сотнями років нашу мову називали «малоросскім нарєчієм», а нас нас самих - «окраїнцями». За свою незалежність українці століттями проливали кров. Настав час раз і назавжди закрити це питання. Адже за нами правда і ми на своїй землі. Ми хлібороби і раді кожному, хто до нас приходить в гості – почастуємо варениками і борщем. Але хто з мечем до нас прийде, той від власного меча і загине, - поділився думками з нами Сергій.

У фонді Сергій займається серйозною та важливою справою, а семе: розробкою сайту, його функціонуванням та інформаційним наповненням. Завдяки Сергію люди з усього світу знайомляться з діяльністю нашого фонду та допомагають ЗСУ.

Сергій ми неймовірно щасливі, що ти є в нашій команді! Дякуємо тобі за твій величезний вклад в нашу майбутню Перемогу🙏🇺🇦.

Ти неймовірний!


Слава Україні!💙💛🇺🇦


Ця новина пов'язана з заявкою: